Nevíte si rady?  Volejte bezplatnou linku +420 800 220 044 (pondělí až pátek 8:0016:00)

Nový digitální asistenti z Poděbrad

Autor článku: Tomáš Hubálek

6. 6. 2023

Síť digitálních asistentů Moudré Sítě se postupně rozrůstá. Oslovujeme vybrané školy, které projevily zájem zapojit se do našeho projektu.
Naposledy jsme byli prezentovat Moudrou Síť 2. června před úžasnou skupinou 22 studentů na Gymnáziu Jiřího z Poděbrad. Ohromil nás velký zápal pro věc od studentů, kteří měli spoustu skvělých otázek, a celková atmosféra byla fantastická. Jsme vděční, že i studenti spatřují v našem projektu velký přínos a chtějí být jeho součástí. Těší se na setkávání se seniory a možnost pomoci jim s ovládáním jejich chytrých zařízení, aby mohli lépe komunikovat se svými blízkými a zůstat společensky aktivními. Jednou z motivací pro tyto studenty je získání komunikačních dovedností, které budou moci využít například při studiu psychologie. Další studenti z gymnázia v Poděbradech zajímal samotný projekt Moudré Sítě a vidí velký smysl v dobrovolnictví a pomáhání starším lidem.
Ať už je motivace jakákoli, my v Moudré Síti věříme, že studenti získají účastí v projektu zkušenosti k nezaplacení. Velmi si vážíme jejich nadšení a ochoty pomáhat.
Už se těšíme na první dotazy seniorů z Poděbrad na téma jak správně a bezpečně ovládat nové technologie.
Znáte školu, která by se chtěla do našeho projektu zapojit? Ozvěte se nám!

.

Další články…

Google.org AI Opportunity Fund

Google.org AI Opportunity Fund

Podívejte se na výzvu od Google.org ohledně možnosti vzdělání v oblasti AI. Výzva je do 28.6.2024. Více informací...